Haberler ve Etkinlikler / "Bilgi Kirliliğine Son" İzmir Basın Toplantısı

Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği olarak gıdadaki bilgi kirliliğini önlemek için başlatılan "Bilgi Kirliliğine Son" toplantısının üçüncüsünü 19 Mart Perşembe  günü İzmir’de düzenlendi.

Sağlıklı beslenmenin bir trend haline gelmesiyle gıda konusunda artan spekülasyonlara bilimsel ve akademik verilerle ışık tutmayı amaçlayan toplantıya 13 basın mensubu katıldı. Toplantıda MÜMSAD Başkanı Metin Yurdagül, margarin ve hazır çorba hakkındaki yanlış bilinen doğruları aktarırken, yaratılan yeme stresine karşı birlik olma çağrısında bulundu.

"Bilgi Kirliliğine Son" toplantısı 9 Basılı, 14 internet mecrasında haber olarak yer aldı.