Haberler ve Etkinlikler / "Gıdada Bilgi Kirliliğine Son" Antalya basın toplantısı

Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği olarak gıdadaki bilgi kirliliğini önlemek için başlatılan "Gıdada Bilgi Kirliliğine Son" toplantısı 4 Haziran Çarşamba günü Antalya’da düzenlendi.

Yemek trendleri hakkında yazılan yazılar ve medyada uzman olan/olmayan kişilerin paylaştığı görüşlere oluşan bilgi kirliliği ortamında, ‘nasıl beslenmeliyiz’ sorusunu cevaplamayı amaçlayan toplantıya yerel basın mensubu ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Toplantıda MÜMSAD Başkanı Metin Yurdagül, margarin ve hazır çorba hakkındaki yanlış bilinen doğruları aktarırken, yaratılan yeme stresine karşı birlik olma çağrısında bulundu.

"Bilgi Kirliliğine Son" toplantısı 9 Yerel 30 internet olmak üzere 39 mecrada haber olarak yer aldı.